Du er her

Tips og hjælp til at oprette et arrangement

Titel

Vælg en overskrift, som beskriver arrangementet og som er god at søge på, fx ”Julemarked på Gisselfeld”. Det er en god idé at have din by el.lign. med i overskriften. Titlen skal være sigende, nøjagtig og samtidig have en klar opfordring, der lokker brugeren ind på siden.

Billede

Billedet er det første man ser, og det er med til at ”sælge” dit arrangement.

Vælg et billede i lavformat/liggende, af så høj opløsning som muligt (745 × 419 pixels – minimum). Guidens format er 16:9, dvs ligesom en TV-skærm. Motiv må meget gerne være personer, sted eller detaljer i klare farver.

Hvis dit foto ikke passer i den ramme, der er på ’Guiden’, vil det automatisk blive beskåret. Du kan også selv beskære ved at flytte den stiplede ramme rundt i dit foto.

Når du har gemt dit arrangement, kan du se resultatet, og hvis du vil ændre, går du ind i ”Rediger” igen og foretager dine ændringer. Hvis dit billede ikke beskæres rigtigt, kan du fx bruge Paint til at beskære.

Foto

Vær sikker på, at du har ret til at bruge det foto du lægger op. Og husk at kreditere fotografen.

Beskrivelse

Skriv et kort tekst om dit arrangement. Hvis teksten er lang, sørg da for, at det vigtigste kommer først. Hvis dit arrangement vises på forsiden af ’Guiden’ eller som forslag til ”Arrangementer på andre datoer”, vises den første del af den tekst, du har skrevet i ”Beskrivelse”. Tænk derfor gerne over, hvordan du starter din tekst.

Fremhæv gerne med fed eller kursiv at arrangementet fx er gratis, eller at der er et særligt mødested. Vær opmærksom på, om vigtig information gemmer sig i teksten.

Læs teksten igennem og ret slå- og stavefejl.

Dato og tid

Arrangementet starter og slutter samme dag:
Hold musen på datofeltet og vælg startdatoen i den kalender, som kommer frem. Skriv starttidspunkt og sluttidspunkt for arrangementet i boksene Tid. Hvis der ikke er sluttidspunkt for arrangementet fjerner du markeringen i ”Vis sluttid”.

Arrangementet varer flere dage med samme start- og sluttid:
Start som ovenfor. Marker herefter ”Gentag”. Nu vil du få en række valgmuligheder. Hvis dit arrangement varer alle dage i perioden, vælg da ”Gentages dagligt”, marker under Stop gentagelsen ”On” og skriv her datoen for arrangementets sidste dag. Nu vil dit arrangement komme frem ved søgning i Guiden på alle datoer dit arrangement varer.

Hvis der er lukket hver søndag fx, kan du vælge ”Gentages ugentligt” og vælge dagene mandag til lørdag. Gå til Stop gentagelsen, marker ”On” og skriv her den sidste dato for dit arrangement.

Arrangementet varer flere dage med skiftende start- og sluttidspunkter:
Marker ”Hele dagen”. Skriv arrangementets første dato i begge datofelter. Marker ”Gentag” og udfyld datoer som under Arrangementet varer flere dage med samme start- og sluttid. Skriv åbningstider/spilletider i teksten under ”Beskrivelse”. Dit arrangement vil nu komme frem ved søgning i Guiden på alle datoer dit arrangement varer med teksten (Hele dagen).

Hvis dit arrangement har skiftende, ikke faste ugedage:
Opret arrangementet som varende én dag som under Arrangementet starter og slutter samme dag. Marker ”Gentag” og Stop gentagelse ”On” og skriv samme dato her. Derefter vælg ”Inkluder datoer” og skriv næste dato i boksen. For mere en én dato vælger du ”Tilføj udvidelse”.

Hvis der er enkeltstående datoer i en periode, hvor dit arrangement IKKE foregår, kan du vælge ”Udelad datoer” og skrive datoerne, hvor der fx er lukket. For flere datoer vælger du ”Tilføj undtagelse”.

Kategori

Vælg den mest dækkende kategori. Vælg gerne flere relevante, fx kan en byfest være både ”Familie”, ”Marked” og ”Musik”.

Hjemmeside og Facebook

Du kan vælge begge eller en af dem. Du kan skrive link til fx dit spillested eller til det konkrete arrangement. Der er også mulighed for at tilføje links i feltet ”Beskrivelse”. Det kan fx være til mere information om arrangører, bandet eller et sted. Hvis du har en facebookside, kan du også tilføje den.

Hvor finder dit arrangement sted

Navn: navn på fx udstillingssted eller adresse for arrangementet. Hvis mødestedet er et andet end adressen for dit sted, overvej da, hvilken adresse, der er mest relevant at skrive her. Du kan også skrive særligt mødested i feltet ”Beskrivelse”. Hvis adressen senere skal ændres, skal du kontakte Guiden.

Gem

Når du har udfyldt alle felter, trykker du på ”GEM”. Herefter kan du se hvordan dit arrangement ser ud for alle andre i ’Guiden’.

Redigér i oprettet arrangement

Hvis du vil tilbage og ændre noget, klikker du på ”Rediger” over billedet og kan derefter ændre i dit arrangement. Det vil du kunne gøre så længe arrangement ligger i ’Guiden’.

Vær gavmild!

Husk at dele dine aktuelle arrangementer på nettet hvor du færdes online. For eksempel i dine grupper på Facebook eller på hjemmesider du bruger.

Slet dit arrangement

Du kan slette dit arrangement ved at klikke på den røde 'Slet'-knap i bunden.

Kontakt til Guiden

guiden@tveast.dk eller 55 36 56 56

F.eks. 25-06-2017

Arrangementer på andre datoer

Tour de Falster 2017

Tour de Falster er for alle både voksne og børn, motionister eller elite ryttere.

Familie
Torsdag, 25. maj 2017 - 10:00

Tip til Kristi Himmelfartsferien: Oplevelser i købstæderne

Købstæderne byder på forskellige oplevelser denne uge. Guiden har udvalgt fem byer, der er et besøg værd i Kristi Himmelfartsferien.

 

Tour De Falster

Livsglad dansk folk-påp, fisker-folk, folk for folk, happy-folk. Genre er bare en etiket - det bli'r en superfed og sjov aften på pakhuset! ;-)

Musik
Fredag, 26. maj 2017 - 21:00

Byfest i Ringsted

SLIP HYGGEN LØS ved LIONS byfestdage i Ringsted. Det foregår i Klosterlunden og på plænen foran Sct. Bendts kirke.

Tivoliland, musik, underholdning, buffet og meget mere.

Familie
Torsdag, 25. maj 2017 - 16:00

Glad aften i Stege by

Fest på Torvet og en masse gode tilbud i butikkerne.

Kl 10:00 - 20:00. Alle butikker har åbent.

Vi ses i Stege til en hyggelig aften.

Se mere info i ugeavisen, på facebook, eller vores hjemmeside.

Familie
Fredag, 26. maj 2017 - 10:00