Verdensrekordforsøg i livreddende førstehjælp på Torvet i Nykøbing Falster

Vær med til at sætte en verdensrekord i livreddende førstehjælp i Nykøbing Falster
Alle kan redde liv, og i Danmark er vi blandt de førende lande, når det kommer til at træde til med livreddende førstehjælp, når en person falder om med hjertestop. Det vil fire medicinstuderende Philip Weber, Nikolaj Stark, Theo Walther Jensen og Anne Mielke sætte fokus på, og derfor har de taget initiativ til at sætte en verdensrekord i livreddende førstehjælp. Rekordforsøget hedder TrygFondens Rekord der redder liv og bliver til i samarbejde med TrygFonden. Målet er, at så mange som muligt giver hjertemassage på en genoplivningsdukke den 22. maj mellem kl. 9 og kl. 21 på rekordstande over hele landet. Gennem rekordforsøget vil de fire medicinstuderende vise, hvor let det er at yde en indsats, der kan redde liv, og dermed motivere endnu flere danskere til at træde til, hvis de bliver vidne til et hjertestop. Alle kan deltage i forsøget, og det tager kun ét minut at bidrage til verdensrekorden. På rekordstandene får man desuden en kort introduktion til hjertemassage, og en sensor vil vise, hvornår man trykker hårdt og hurtigt nok til at redde liv.

I Nykøbing Falster kan man deltage i forsøget ved at møde op på Torvet mellem kl. 9 og kl. 21. Læs mere på hjertestarter.dk.  

 

 

 

F.eks. 25-06-2017

Hver uge sender vi et nyhedsbrev med et bud på interessante arrangementer i den kommende weekend. Tilmeld dig i formularen her over.

Arrangementer på andre datoer

Tour de Falster 2017

Tour de Falster er for alle både voksne og børn, motionister eller elite ryttere.

Familie
Torsdag, 25. maj 2017 - 10:00

Tip til Kristi Himmelfartsferien: Oplevelser i købstæderne

Købstæderne byder på forskellige oplevelser denne uge. Guiden har udvalgt fem byer, der er et besøg værd i Kristi Himmelfartsferien.

 

Tour De Falster

Livsglad dansk folk-påp, fisker-folk, folk for folk, happy-folk. Genre er bare en etiket - det bli'r en superfed og sjov aften på pakhuset! ;-)

Musik
Fredag, 26. maj 2017 - 21:00

Byfest i Ringsted

SLIP HYGGEN LØS ved LIONS byfestdage i Ringsted. Det foregår i Klosterlunden og på plænen foran Sct. Bendts kirke.

Tivoliland, musik, underholdning, buffet og meget mere.

Familie
Torsdag, 25. maj 2017 - 16:00

Glad aften i Stege by

Fest på Torvet og en masse gode tilbud i butikkerne.

Kl 10:00 - 20:00. Alle butikker har åbent.

Vi ses i Stege til en hyggelig aften.

Se mere info i ugeavisen, på facebook, eller vores hjemmeside.

Familie
Fredag, 26. maj 2017 - 10:00