"Band on the run" en hyldest til Paul McCartney på Nykøbing F. Teater

Band on the Run
- historien om Paul McCartney efter Beatlestiden.

Den 8. december 1980 går Paul McCartney i studiet sammen med sit orkester Wings for at øve til en kommende verdensturne.
Med sig i studiet har McCartney udover sit imponerende katalog af popsange også en plan om, at han for første gang i 10 år igen vil spille Beatles sange, samt en drøm om at denne turne måske kan genforene ham med John Lennon.
Sådan kom det ikke til at gå… Samme dag bliver John Lennon skudt udenfor sit hjem i New York.
”Band on the Run” er en musikalsk og delvis fiktiv fortælling om denne skæbnedag for snart 37 år siden. Ved hjælp af 30 sange fra McCartneys solokarriere (samt flere Beatles sange) fortælles historien om legenden og ikonet bag nogle af den moderne popmusiks største klassikere og om hans ofte anstrengte forhold til vennen Lennon.
”Band on the Run” er også en hyldest til komponisten og sangeren McCartney, som fylder 75 år i løbet af foråret 2017. Ubegribeligt!

www.firserne.dk
Medvirkende: Christian Berg m. fl.
I alt 8 professionelle skuespillere og musikere
Instruktion: Michael Bentholm
Kapelmester: Niels Rahbech.

F.eks. 28-04-2017

Arrangementer på andre datoer

Min Mormors Gebis - Slagelse

Dissing og Las: Min Mormors Gebis.
Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 14:00

Historier om Sydøstdanmark - Gjorslev Gods, magt og rigdom på Stevns i senmiddelalderen

I anledning af Fortidsmindedagen, inviterer Museum Sydøstdanmark på gratis omvisning ved Gjorslev Gods, en landets bedst bevarede borge fra senmiddelalderen.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 11:00

Trolle og Tormod har udviklet noget nyt: seje og sjove sange - sange, man lærer noget af. Sange, som handler om ting, der normalt hører skolen til, f.eks. vokaler, konsonanter, fisk, shampoo, idræt og matematik.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:30

Slagelse besat og befriet - Slagelse Museum

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder igen ’Slagelse Museum – besat og befriet’ lørdag den 29. april fra kl. 12-16. Tag med på en tidsrejse tilbage i tiden, hvor dagen vil starte med Danmarks besættelse den 9. april 1940.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 12:00

Teaterkoncert med Rumlerim - Ringsted

Oplev en trafikalsk teaterkoncert. Dyt, Båt og Kling Klang er tre godmodige og meget musikglade fyre. En dag dumper et brev uden afsender ind af brevsprækken: de er inviteret til fødselsdag.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:00