Intimkoncert med musicalsange - Borreby Teater

I de eventyrligt smukke omgivelser på Borreby, fremføres en del af musicalrepertoirets fineste sange, taget ud af de vidunderlige historier.

Eftermiddagen vil byde på et udvalg af musicalens mest kendte perler, og et par stykker af dem, du ikke endnu vidste, du elskede... 

Tre solister med tre forskellige profiler.  

Christian Berg er den kompetente alderspræsident i selskabet flankeret af to, unge dygtige damer. Christian agerer til koncerten både pianist og sanger. Christian er garvet musicalstjerne, og har medvirket i utallige musicaler og haft talrige hovedroller. Til koncerten vil han synge et udsnit af de seneste forestillinger han har medvirket i, samt smagsprøver på kommende musicaler.  

Freja Eva er en nyudklækket bachelor i klassisk sang. Hun har dog ikke spildt tiden, og har de sidste år, sideløbende med konservatoriet, medvirket i operaer, såvel som musicals. Hendes næste hovedrolle er som "Irene Berger" i mød mig på Cassiopeia, hvorfor vi nok får en smagsprøve derfra også.  

Louise Gade er en ung upcoming skuespillerinde og sangerinde. Hun har spillet store roller de sidste par år, blandt andet i Blodbrødre, Footloose, og senest The Drowsy Chaperone eller måske kan du genkende hende fra Shrek hvor hun spillede Fiona.

Glæd Jer til en eventyrlig musicalkoncert med musik fra Chess, Disney, Jekyll and Hyde, og af komponister som Sondheim, Schwarz og Jason Robert Brown. 

F.eks. 24-06-2017

Hver uge sender vi et nyhedsbrev med et bud på interessante arrangementer i den kommende weekend. Tilmeld dig i formularen her over.

Arrangementer på andre datoer

Håndværkermarked Slagelse Museum kl. 10 - 15

Håndværkermarked! Lørdag d. 24/6 2017 kl. 10 – 15.

Familie
Lørdag, 24. juni 2017 - 10:00

Tips til weekenden: Kunst og klarinetter

Guiden viser vej til aktuelle sommer udstillinger og smukke klarinettoner på Stevns.

Sommerudstilling i Asnæs med Niels Pugholm og Husets kunstnere

Kildemarked i Mogenstrup byder igen i år på hyggelig markedsstemning med kræmmerboder, gøgl, musik og underholdning for børn og voksne.

Familie
Lørdag, 24. juni 2017 - 10:00

"Jernbanebørnene" på Bandholm Station

Oplev NørregadeTeatrets store familieforestilling under åben himmel på den idyliske Bandhom Station.

En dramatisk, underholdende og bevægende forestilling for hele familien - og så medviker der et ægte damptog!

Familie
Fredag, 23. juni 2017 - 19:30

Dansk el-industrihistorie i Asnæs

Besøg NKT museet. NKT, som er en af Danmarks store industrivirksomheder, har haft kabelproduktion i Asnæs siden 1. januar 1965.

Familie
Lørdag, 24. juni 2017 - 13:00