Intimkoncert med musicalsange - Borreby Teater

I de eventyrligt smukke omgivelser på Borreby, fremføres en del af musicalrepertoirets fineste sange, taget ud af de vidunderlige historier.

Eftermiddagen vil byde på et udvalg af musicalens mest kendte perler, og et par stykker af dem, du ikke endnu vidste, du elskede... 

Tre solister med tre forskellige profiler.  

Christian Berg er den kompetente alderspræsident i selskabet flankeret af to, unge dygtige damer. Christian agerer til koncerten både pianist og sanger. Christian er garvet musicalstjerne, og har medvirket i utallige musicaler og haft talrige hovedroller. Til koncerten vil han synge et udsnit af de seneste forestillinger han har medvirket i, samt smagsprøver på kommende musicaler.  

Freja Eva er en nyudklækket bachelor i klassisk sang. Hun har dog ikke spildt tiden, og har de sidste år, sideløbende med konservatoriet, medvirket i operaer, såvel som musicals. Hendes næste hovedrolle er som "Irene Berger" i mød mig på Cassiopeia, hvorfor vi nok får en smagsprøve derfra også.  

Louise Gade er en ung upcoming skuespillerinde og sangerinde. Hun har spillet store roller de sidste par år, blandt andet i Blodbrødre, Footloose, og senest The Drowsy Chaperone eller måske kan du genkende hende fra Shrek hvor hun spillede Fiona.

Glæd Jer til en eventyrlig musicalkoncert med musik fra Chess, Disney, Jekyll and Hyde, og af komponister som Sondheim, Schwarz og Jason Robert Brown. 

F.eks. 28-04-2017

Arrangementer på andre datoer

Min Mormors Gebis - Slagelse

Dissing og Las: Min Mormors Gebis.
Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 14:00

Historier om Sydøstdanmark - Gjorslev Gods, magt og rigdom på Stevns i senmiddelalderen

I anledning af Fortidsmindedagen, inviterer Museum Sydøstdanmark på gratis omvisning ved Gjorslev Gods, en landets bedst bevarede borge fra senmiddelalderen.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 11:00

Trolle og Tormod har udviklet noget nyt: seje og sjove sange - sange, man lærer noget af. Sange, som handler om ting, der normalt hører skolen til, f.eks. vokaler, konsonanter, fisk, shampoo, idræt og matematik.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:30

Slagelse besat og befriet - Slagelse Museum

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder igen ’Slagelse Museum – besat og befriet’ lørdag den 29. april fra kl. 12-16. Tag med på en tidsrejse tilbage i tiden, hvor dagen vil starte med Danmarks besættelse den 9. april 1940.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 12:00

Teaterkoncert med Rumlerim - Ringsted

Oplev en trafikalsk teaterkoncert. Dyt, Båt og Kling Klang er tre godmodige og meget musikglade fyre. En dag dumper et brev uden afsender ind af brevsprækken: de er inviteret til fødselsdag.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:00