Neighbours and Friends - Næstved

Neighbours & Friends fra Mariehaven i Ansager lægger vejen forbi Næstved til foråret. Dagen og datoen er fastlagt til onsdag den 22. marts 2017.

Lørdag efter lørdag kan man følge det store sommersangsorkester på TV fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge Engelbrechts baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. Her har Helges 11 mands-band Neighbours & Friends den bærende rolle ved alle koncerter om sommeren. Nu gælder det så Grønnegades Kaserne i Ny Ridehus, hvor hele truppen træder op indendøre med koncerten Akustisk Forår 2017.

”Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. I marts 2016 samlede vi trådene for første gang til en hel koncert og en efterfølgende turne rundt i landet. Vi synes, det kalder på en gentagelse. Vi har hørt så meget godt om Ny Ridehus som en perfekt ramme til vores akustiske setup. Det glæder vi os til at afprøve og håber naturligvis på stort rykind”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.

NEIGHBOURS består af:
Helge Engelbrecht: Guitar, sang
Tommy Rasmussen: Klaver, harmonika, sang
Ronnie Olesen: Klaver, guitar, mandolin, kor
Morten Husted: Guitar, mandolin, dobro, banjo, sang
Dennis P: Trommer, percussion
Allan Nagel: Elbas, kontrabas

Dørene åbner kl. 19.

F.eks. 28-04-2017

Arrangementer på andre datoer

Min Mormors Gebis - Slagelse

Dissing og Las: Min Mormors Gebis.
Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 14:00

Historier om Sydøstdanmark - Gjorslev Gods, magt og rigdom på Stevns i senmiddelalderen

I anledning af Fortidsmindedagen, inviterer Museum Sydøstdanmark på gratis omvisning ved Gjorslev Gods, en landets bedst bevarede borge fra senmiddelalderen.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 11:00

Trolle og Tormod har udviklet noget nyt: seje og sjove sange - sange, man lærer noget af. Sange, som handler om ting, der normalt hører skolen til, f.eks. vokaler, konsonanter, fisk, shampoo, idræt og matematik.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:30

Slagelse besat og befriet - Slagelse Museum

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder igen ’Slagelse Museum – besat og befriet’ lørdag den 29. april fra kl. 12-16. Tag med på en tidsrejse tilbage i tiden, hvor dagen vil starte med Danmarks besættelse den 9. april 1940.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 12:00

Teaterkoncert med Rumlerim - Ringsted

Oplev en trafikalsk teaterkoncert. Dyt, Båt og Kling Klang er tre godmodige og meget musikglade fyre. En dag dumper et brev uden afsender ind af brevsprækken: de er inviteret til fødselsdag.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:00