VALS - En danseaften med to internationale stjernekoreografer, Nakskov

Dansk Danseteater med en humoristisk og billedrig moderne danseforestilling, skabt af to af den internationale dansescenes eftertragtede trinmagere.

Valsen er inspiration for den spanske multikunstner og fremadstormende koreograf Marcos Morau til aftenens første værk. Morau ønsker at dykke ned i den klassiske musik og udfordre nogle af de største valse i historien – hele vejen fra Tjajkovskij til Strauss. Han er optaget af at skabe nysgerrige, tværæstetiske værker, som forener kunstarterne teater, dans, film, billedkunst, litteratur og fotografi.
Den amerikanske koreograf Stephen Shropshire, som står for forestillingens anden del, er mere optaget af det konceptuelle, symbolske og dansetekniske koreografiarbejde. Med sit kraftfulde bevægelsessprog ønsker han i dette helt nye værk at udforske menneskelige ritualer og eksistentielle grundvilkår som ensomhed og fællesskab. Musikken er ny-komponeret af lyddesigner Chris O’Connor, en af New Zealands mest respekterede, nulevende komponister.

Der er introduktion til forestillingen kl. 19.00.

Fra Dansk Danseteater.
Med Dansk Danseteaters internationale dansere. Koreografi: Stephen Shropshire og Marcos Morau. Musik af Tjajkovskij, Strauss, m.fl. samt Chris O’Connor. Varighed: ca.80 min. inkl. pause.

F.eks. 24-06-2017

Hver uge sender vi et nyhedsbrev med et bud på interessante arrangementer i den kommende weekend. Tilmeld dig i formularen her over.

Arrangementer på andre datoer

Håndværkermarked Slagelse Museum kl. 10 - 15

Håndværkermarked! Lørdag d. 24/6 2017 kl. 10 – 15.

Familie
Lørdag, 24. juni 2017 - 10:00

Tips til weekenden: Kunst og klarinetter

Guiden viser vej til aktuelle sommer udstillinger og smukke klarinettoner på Stevns.

Sommerudstilling i Asnæs med Niels Pugholm og Husets kunstnere

Kildemarked i Mogenstrup byder igen i år på hyggelig markedsstemning med kræmmerboder, gøgl, musik og underholdning for børn og voksne.

Familie
Lørdag, 24. juni 2017 - 10:00

"Jernbanebørnene" på Bandholm Station

Oplev NørregadeTeatrets store familieforestilling under åben himmel på den idyliske Bandhom Station.

En dramatisk, underholdende og bevægende forestilling for hele familien - og så medviker der et ægte damptog!

Familie
Fredag, 23. juni 2017 - 19:30

Dansk el-industrihistorie i Asnæs

Besøg NKT museet. NKT, som er en af Danmarks store industrivirksomheder, har haft kabelproduktion i Asnæs siden 1. januar 1965.

Familie
Lørdag, 24. juni 2017 - 13:00