VALS - En danseaften med to internationale stjernekoreografer, Nakskov

Dansk Danseteater med en humoristisk og billedrig moderne danseforestilling, skabt af to af den internationale dansescenes eftertragtede trinmagere.

Valsen er inspiration for den spanske multikunstner og fremadstormende koreograf Marcos Morau til aftenens første værk. Morau ønsker at dykke ned i den klassiske musik og udfordre nogle af de største valse i historien – hele vejen fra Tjajkovskij til Strauss. Han er optaget af at skabe nysgerrige, tværæstetiske værker, som forener kunstarterne teater, dans, film, billedkunst, litteratur og fotografi.
Den amerikanske koreograf Stephen Shropshire, som står for forestillingens anden del, er mere optaget af det konceptuelle, symbolske og dansetekniske koreografiarbejde. Med sit kraftfulde bevægelsessprog ønsker han i dette helt nye værk at udforske menneskelige ritualer og eksistentielle grundvilkår som ensomhed og fællesskab. Musikken er ny-komponeret af lyddesigner Chris O’Connor, en af New Zealands mest respekterede, nulevende komponister.

Der er introduktion til forestillingen kl. 19.00.

Fra Dansk Danseteater.
Med Dansk Danseteaters internationale dansere. Koreografi: Stephen Shropshire og Marcos Morau. Musik af Tjajkovskij, Strauss, m.fl. samt Chris O’Connor. Varighed: ca.80 min. inkl. pause.

F.eks. 23-03-2017

Arrangementer på andre datoer

Mick Øgendahl - Fest, Holbæk Teater

EN AF DANMARKS ABSOLUT SJOVESTE KOMIKERE GÆSTER HOLBÆK TEATER MED SIT NYE ONE-MAN SHOW, ’MICK ØGENDAHL’S FEST’.

Scene
Torsdag, 23. marts 2017 - 19:00

Den Nøgne Sandhed - Næstved

Den Nøgne Sandhed alias Mikkel Schrøder Uldal, Joachim Knop, Farshad Kholghi og Gordon Kennedy introducerede sidste år danskerne for et helt nyt show.

Scene
Torsdag, 23. marts 2017 - 20:00

Foredraget "Jeg har mødt en million....hør hvad jeg har lært"...

Dørene åbnes kl. 19.00 - foredraget starter kl. 19.30.

Billetpris: kr. 175,.

Foredrag
Torsdag, 23. marts 2017 - 19:30

I marts 2017 besøger Shaka Loveless forskellige kirker og spillesteder landet over. Med sig tager han sine faste guitarister Lasse Boman og Carl Riestra, som sammen vil spille akustiske versioner af alle de kendte og elskede hits.

Musik
Torsdag, 23. marts 2017 - 18:30

STILHED STØJER - Holbæk

STILHED STØJER
”Livet er som en cirkus.
Man kommer ind i manegen,
går en omgang rundt,
bukker og går ud igen”.

ROBERT STORM PETERSEN

Scene
tor, 23/03/2017 - 19:30

Proppen i hullet - Vordingborg

Foredrag om Danmarks strategiske betydning i kampen om Østersøen helt tilbage til middelalderen. Ved afdelingsleder Thomas Tram Pedersen, Danmarks Borgcenter.

Foredrag
Torsdag, 23. marts 2017 - 19:00