DOX:ON:TOUR: "Stay behind - min farfars hemmlige krig" med instruktørbesøg - Nykøbing Falster

Efter 2. verdenskrig oprettede CIA et hemmeligt netværk for medlemmer af den danske modstandsbevægelse, der alle stod klar til at forsvare Danmark mod nye trusler.

Filmens instruktør Ida Grøn mistænker sine bedsteforældre for at have været med i denne hemmelige organisation og sætter alt ind på at opklare mysteriet: Var parret blot almindelige borgere beskæftiget som henholdsvis læge og tandlæge, eller var de meget mere bag facaden...?

Om DOX:ON:TOUR
DOX:ON:TOUR udspringer af DOX:CPH, som er verdens tredje største dokumentarfestival og finder sted i perioden 16. - 30. marts 2017. I år kan du opleve danmarkspremiere på et hav af film over hele landet. Guldborgsund-bibliotekerne har fået fornøjelsen af at vise dokumentaren "Stay behind - min farfars hemmelige krig" med besøg af instruktøren bag filmen.

Billetter
Billetter til filmen koster 40 kr. og du kan købe din billet på guldbib.dk.

Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til salen, der ligger på 1. sal.

F.eks. 28-04-2017

Arrangementer på andre datoer

Min Mormors Gebis - Slagelse

Dissing og Las: Min Mormors Gebis.
Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 14:00

Historier om Sydøstdanmark - Gjorslev Gods, magt og rigdom på Stevns i senmiddelalderen

I anledning af Fortidsmindedagen, inviterer Museum Sydøstdanmark på gratis omvisning ved Gjorslev Gods, en landets bedst bevarede borge fra senmiddelalderen.

Familie
Søndag, 30. april 2017 - 11:00

Trolle og Tormod har udviklet noget nyt: seje og sjove sange - sange, man lærer noget af. Sange, som handler om ting, der normalt hører skolen til, f.eks. vokaler, konsonanter, fisk, shampoo, idræt og matematik.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:30

Slagelse besat og befriet - Slagelse Museum

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder igen ’Slagelse Museum – besat og befriet’ lørdag den 29. april fra kl. 12-16. Tag med på en tidsrejse tilbage i tiden, hvor dagen vil starte med Danmarks besættelse den 9. april 1940.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 12:00

Teaterkoncert med Rumlerim - Ringsted

Oplev en trafikalsk teaterkoncert. Dyt, Båt og Kling Klang er tre godmodige og meget musikglade fyre. En dag dumper et brev uden afsender ind af brevsprækken: de er inviteret til fødselsdag.

Familie
Lørdag, 29. april 2017 - 10:00